Hoe werkt het Hobbycentrum?

We hebben een uitgebreid aanbod aan creatieve activiteiten. Je kunt onbeperkt deelnemen aan deze activiteiten als je jaarlijkse deelnemersbijdrage hebt betaald. 

Door de inzet van veel vrijwilligers en de subsidie van de gemeente Nijmegen kunnen we hobbymogelijkheden aanbieden voor een bescheiden prijs. Een jaar deelnemen bij HcN kost € 110,-. Hiervoor kun je onbeperkt deelnemen aan al onze activiteiten.

De jaarlijkse bijdrage kan je voldoen per pin bij de receptie. Je kunt ook betalen door de bijdrage over te maken via de bank of via een automatische incasso. Betalen met contant geld is bij ons niet mogelijk. De eerste keer dat je de bijdrage betaalt vragen we je om een aanmeldformulier in te vullen. Je ontvangt daarna een deelnemerspas, waarmee je de toegangsdeur naar de werkruimtes kunt openen. Je hoeft je niet aan te melden voor een bepaalde activiteit. Je kunt dus na de betaling zonder het vooraf aan te kondigen bij een activiteit meedoen.

 

Meedoenregeling

Meedoenregeling: Mensen met een minimum inkomen, wonend in Nijmegen kunnen via de meedoenregeling van de gemeente Nijmegen gratis (of met een korting) meedoen bij verschillende organisaties op het gebied van cultuur, sport of educatie. Meer informatie vind je via deze link op de website van de gemeente..

Hoe werkt het Hobbycentrum

Materialen

Voor sommige activiteiten is het materiaal aanwezig bij het Hobbycentrum en voor sommige activiteiten is het de bedoeling om je eigen materiaal mee te nemen. Materialen voor de activiteit zijn voor eigen rekening. Bij de receptie kun je per pin materiaalkaarten kopen. Dit zijn kaarten ter waarde van bijvoorbeeld 5, 10, 15 of 20 euro. Als je materiaal van het Hobbycentrum gebruikt, dan noteren begeleiders dit op de materiaalkaart. Als de waarde van de kaart op is, dan kun je weer een nieuwe materiaalkaart bij de receptie kopen.

Consumpties

We hebben een gezellige ontmoetingsruimte waar je een kopje koffie, thee of frisdrank kunt nuttigen of waar je kunt lunchen met een kopje instantsoep en een tosti. Op vrijdag verkopen we een broodje gehaktbal. Bij de receptie kun je consumptiebonnen kopen die je bij de bar kunt inwisselen voor een consumptie.

 

Zin gekregen om mee te doen?
Zien we je binnenkort?
Kom gewoon eens aan en proef de sfeer.

Kortingen

Op vertoon van de deelnemerspas van ons kun je 10 of 15% korting krijgen bij de volgende bedrijven: De Glasambulance, Wanco doe-het-zelf, Multimate Bouwmarkt, Wico Mega verfPro art, ’t Kelderke, Kantoorboekhandel Jacobs, Dirk Artist Supplier, Bernink en van de Venne Voor kunstschilderartikelen en:

Hobbyfun: Ook bij bestellen via de webshop ontvangt u korting, door het nummer van de deelnemerspas te vermelden in het opmerkingenveld. Bestellingen kunnen op verzoek afgeleverd worden bij het Hobbycentrum. Voor een bezoek aan het atelier wel graag eerst even telefonisch afspreken, want er zijn geen vaste openingstijden.

Kapsalon Xin: Ook toegankelijk voor rolstoelers, voor meer informatie neem contact op met de kapsalon.

In het hobbycentrum kom je om elkaar te ontmoeten. Je leert er veel en het is vooral heel erg gezellig. Zien we jou binnenkort ook eens? Wandel gewoon binnen: je bent van harte welkom!