Vacatures

 

Vacatures vrijwilligerswerk

We hebben een groot team van rond de 50 enthousiaste vrijwilligers, die vaste dagdelen in de week bardiensten uitvoeren of activiteiten begeleiden. Ondanks de hulp van zoveel mensen hebben we toch nog steeds ruimte voor nieuwe vrijwilligers.

Op dit moment hebben we volgende vacatures als vrijwilliger:

  • Begeleider edelsmeden op maandag, donderdagochtend of vrijdagmiddag
  • Begeleider emailleren
  • Begeleider glas in lood/ Tiffany op vrijdag
  • Begeleider mozaïeken
  • Begeleider pottendraaien/ boetseren

Het Hobbycentrum is een plek waar je veel creatieve mensen zal ontmoeten, plezier zal beleven en inspiratie zal opdoen. Als vrijwilliger krijg je gratis koffie en thee en mag je gratis meedoen met alle andere activiteiten van het Hobbycentrum. (Je betaalt als vrijwilliger alleen verbruiksmateriaal zoals hout, klei, verf ed.) We hebben mooie ruime hobbyruimtes en alle machines en gereedschappen zijn aanwezig. Deelnemers zijn blij dat je vrijwilliger bent en als ze tevreden en trots met een mooi werkstuk naar huis gaan zal dit zeker zorgen voor een voldaan gevoel. De vrijwilligersfuncties zijn ook uitermate geschikt om werkervaring op te doen.

Mocht je interesse hebben dan kun je contact met ons opnemen. We plannen dan een kennismaking op het Hobbycentrum. We stellen altijd voor om een paar keer te komen als deelnemers of assistent begeleider. Als het na deze kennismaking een goede match blijkt te zijn, dan spreken we een vast dagdeel in de week af en vragen we je een vrijwilligersovereenkomst te tekenen.

 

Vind jij het leuk om met mensen te werken? Heb jij een specifieke specialiteit? Een creatieve geest en ben je handig? Wat zou je ervan denken om vrijwilliger te worden bij het Hobbycentrum!