Geert Horvers verlaat Hobbycentrum Nijmegen

Gepost in Uncategorized | 0

 

Al sinds zijn twaalfde speelt Geert gitaar en sinds 2020 basgitaar bij de band ‘Queen must go on’. Door de eerste plaats bij de ‘Battle of the bands’ is de bekendheid van ‘Queen must go on’ enorm toegenomen. Dit resulteerde in veel optreden door het hele land. Geert heeft dan ook besloten om per 1 september te stoppen met zijn functie als bedrijfsleider bij Hobbycentrum Nijmegen en gaat full-prof door als basgitarist bij ‘Queen must go on’.

Toen Geert begon bij het Hobbycentrum Nijmegen was het daar al een tijdje onrustig. Er was veel ontevredenheid. Hij bracht rust en duidelijkheid. Onder zijn leiding ontstond er weer een prettige werksfeer. Hij gaf de medewerkers en vrijwilligers meer zelfvertrouwen, waardoor ze zelfstandiger konden werken. Hij heeft het Hobbycentrum Nijmegen door de coronacrisis geloodst en er voor gezorgd, dat het interieur is aangepakt en het schilderwerk, binnen en buiten, is uitgevoerd.

We gaan zijn rustige, betrokken persoonlijkheid en kennis missen. Geert heeft zich de afgelopen jaren voor de volle 100% ingezet voor ons Hobbycentrum. Lief en leed heeft hij gedeeld met onze collega’s, vrijwilligers, deelnemers en besturen. Hij was de spin in het web, het stabiele, rustige middelpunt.

Geert veel succes en plezier gewenst met je nieuwe job!

Roos Koopmans, tot op heden Coördinator bij Hobbycentrum Nijmegen Oost, gaat Geert  opvolgen als bedrijfsleider bij Hobbycentrum Nijmegen. Zij start op 8 augustus a.s..

 

Het bestuur HCN.

 

 

Pagina delen: